Noutati

 

Model

 Saptamanile de promovare

4ec6f93

In saptamana 18- 22 aprilie va asteptam la patiserie unde avem multe surprize pentru voi! Organizam o tombola, iar clientii norocosi vor primi un cadou din partea noastra!

In saptamana 25-30 aprilie patiseria “La Ilinca” se promoveaza online! Va asteptam cu drag atat la patiserie cat si pe site-ul nostru lailinca.wordpress.com cu sugestii si opinii. De asemenea, suntem prezenti pe Facebook, locul in care ne intalnim cu totii!

Model

 Maestrii bucatari

Stock Photo

Ilinca va invata copii sa pregateasca deserturi traditionale! In perioada 14-15 aprilie organizam un atelier de gatit pentru copii si parintii, familia putandu-se bucura de un timp petrecut impreuna de calitate. Va asteptam cu mic cu mare la noi cu bratele deschise!

Model

Povestile Ilincai

placinta-cu-mere-nuci-si-sirop-de-artar

In zilele de 7 si 8 aprilie Ilinca va povesti tuturor cum a pornit ideea de a deschide aceasta patiserie traditionala! Va asteptam sa gustati fel de fel de minunatii si sa stati la povesti cu bucatareasa noastra draga!

Model

Serviti o prajitura?

Biluţe-din-fulgi-de-ovăz

Patiseria “La Ilinca” se deschide in sfarsit! Pe 4 aprilie va asteptam sa ne pasiti pragul pentru prima data! Ilinca a pregatit deserturi traditionale pentru toate gusturile astfel incat cu totii sa ne putem bucura de gustul minunat al delicateselor pregatite!

Leave a comment